Volg ons op Twitter

Bedrijfswageninrichting

Waarom een Sortimo bedrijfswageninrichting?

Wij geven u acht doorslaggevende argumenten!

Tijdbesparing

Vergeten gereedschappen, beschadigde materialen en ongesorteerde onderdelen behoren met een Sortimo bedrijfswageninrichting tot het verleden. Met de orde hulpjes bespaart u tot een uur per dag aan lastig zoekwerk en vastleggen van transportschade, waardoor u meer tijd heeft voor klanten, familie of vrienden.
Sortimo voordeel 1

Ladingbeveiliging

Sortimo bedrijfswageninrichtingen beveiligen uw lading standaard bij ongevallen of onverwachts remmen. Daarnaast zijn er door Sortimo standaard ladingbeveiligingsonderdelen ingebouwd in de inrichting. Daarmee wint u niet alleen tijd, maar ook veiligheid van materialen en vooral van uwzelf.

sortimo afbeelding 2

 

Kwaliteit

Duurzaam, robuust, beproefd en betrouwbaar – dat geldt voor de bedrijfswageninrichtingen van Sortimo. De kwaliteit wordt regelmatig getest in crash- en kwaliteitstesten, bekrachtigd en door onafhankelijke experts gecertificeerd.

sortimo afbeelding 3

 

Lichtgewicht bouw

De materiaalmix van de Sortimo inrichtingen garandeert naast hoge belastbaarheid ook lange levensduur en bovendien nog een laag gewicht. Door het lichte gewicht is een zwaardere belading mogelijk. Hiermee bespaart u wegenbelasting en benzine en tevens tijd – onder de streep een positief effect voor de portemonnee.

sortimo afbeelding 4

Kostenbesparing

De investering in een bedrijfswageninrichting bespaart op lange termijn zeker kosten. Dit ligt enerzijds aan de tijd- en kostenbesparing op grond van een georganiseerde en daardoor efficiënte manier van werken en anderzijds aan de grotere beladingsmogelijkheid.

Flexibiliteit

Elke bedrijfswageninrichting kan naar uw eigen wens worden ingericht. U zit niet vast aan welke standaard dan ook. Met de Sortimo L-BOXXen familie zijn uw gereedschappen en materialen perfect geordend en kunnen naar behoefte worden in- en uitgeladen.
afbeedling sortimo 6

Innovatief

Wij ontwikkelen toekomstgerichte technologieën. Met Sortimo heeft u altijd de meest actuele marktontwikkelingen als hulp in uw voertuig.

sortimo afbeelding 7

Professionaliteit

Met een bedrijfswageninrichting zijn u en uw gereedschappen geordend en georganiseerd – daarmee maakt u, in combinatie met uw vakkennis – een perfecte indruk op uw klanten.

Klik hier en download direct de geschikte brochure voor u nieuwe bedrijfswageninrichting!