Volg ons op Twitter

Post NL

0c8da6480cpost_nlU, als subcontractor van Post NL, bent een belangrijke factor in een optimale bedrijfsvoering van PostNL als het gaat om het dagelijks vervoer van haar postpakketten. Uw bedrijfswagen moet mede daarom voldoen aan de specificaties van PostNL.

Flex Rack

Speciaal voor pakketdiensten leveren wij een regalensysteem, dit systeem is flexibel en eenvoudig aan te passen, zodat iedere koerier dit naar eigen wens aan kan passen. De legborden zijn opklapbaar, lichtgewicht en leverbaar in verschillende afmetingen.

Vloer- en zijwandbekleding

Omdat u dagelijks veel pakketten vervoerd, moet uw bedrijfswagen goed beschermd zijn. Wij adviseren daarom een veiligheidsvloerplaat en zijwand bescherming. Op deze manier voorkomt u deukjes in de uw bedrijfswagen, een investering die zichzelf absoluut terugverdiend.

Binnenverlichting

Om de adreslabels op de pakketten goed te kunnen lezen, is het verplicht om de laadruimte te voorzien van extra verlichting. Wij leveren verschillende LED verlichting, zowel opbouwlampen als complete LED strips.

Sidebars

ASH Carrosserie levert de sidebars voor bijna iedere bedrijfswagen. Informeer hier naar de mogelijkheden voor uw bedrijfswagen.

Opstap66e1ff98efjumper_post_nl

ASH Carrosserie levert de opstappen voor bijna iedere bedrijfswagen. Deze kunnen worden uitgevoerd met parkeersensoren. Informeer hier naar de mogelijkheden voor uw bedrijfswagen.

Tussenwand met schuifdeur

Omdat u als subcontractor vaak in en uit de bus moet om pakketten af te leveren, kunt u veel tijdwinst behalen door een tussenwand met schuifdeur te laten plaatsen. ASH Carrosserie heeft een tussenwand ontwikkeld met schuifdeur en ruit.

Bestickering

Wij vinden het belangrijk dat uw nieuwe voertuig zo snel mogelijk operationeel is, wij voorzien uw voertuig daarom graag van bestickering. Dit kan de standaard Post NL bestickering zijn, maar wij kunnen ook een persoonlijk ontwerp voor u maken.

Anti-diefstal

Wij hebben verschillende producten die u voertuig kunnen beveiligen tegen inbraak en diefstal. Dit varieert van electronische sloten tot handbediende sluitings systemen.

TomTom 8270

Wij leveren de systemen van TomTOm voor efficient beher van uw wagenpark. Het fleet management-concept is simpel: uw voertuigen op de weg zijn verbonden met uw kantoor via WEBFLEET, de online toepassing van TomTom. Overzichtelijke dashboards en uitgebreide rapportage stellen u in staat kosten te verlagen, service te verbeteren en de productiviteit te verhogen aan de hand van weloverwogen zakelijke beslissingen.

Advies & prijslijsten

Wij hebben voor ieder voertuig een prijslijst beschikbaar, vul het contactformulier (rechts boven) in of bel met 0187-661026 en vraag naar Roel Maas voor advies op maat.

Opel Movano
Bekijk product
Citroën Jumper
Bekijk product