Volg ons op Twitter

Citroën

ASH Carrosserie levert dubbel cabines, separatiewanden en kopschotten voor de diverse Citroën bedrijfswagens. ASH kan voor u de inbouw verzorgen en eventuele keuring bij de RDW voor een dubbel cabine. Wilt u meer informatie over een separatiewand of dubbele cabine voor uw voertuig neem dancontact op met ons bedrijf.

Citroën Berlingo

Voor de Citroen Berlingo (oude en nieuwe modellen) heeft ASH Carrosserie diverse soorten separatiewanden en kopschotten beschikbaar. Daarnaast kunt u voor deze modellen natuurlijk ook bij ons terrecht voor een complete bedrijfswageninrichting.

Citroën Jumpy

Voor de Citroen Jumpy heeft ASH Carroserie separatiewanden en dubbel cabines beschikbaar. Voor de Citroën Jumpy multispace hebben wij een extra luxe dubbel cabine beschikbaar. Door de Jumpy multispace om te bouwen naar een dubbel cabine behoudt u de luxe hemelbekleding en de interieurdelen van de Citroën Jumpu en kunt u wel gebruik maken van het grijs kenteken.

???????? ????????

Citroën Jumper

Voor de Citroen Jumper heeft ASH Carrosserie diverse separatiewanden en dubbel cabines beschikbaar. De dubbel cabine voor de Jumper is geschikt voor alle lengtes. Standaard wordt de dubbel cabine geleverd met een tussenwand en zitbank met gordels. Naast de basis dubbel cabine kunnen wij ook andere soorten dubbel cabines leveren en inbouwen.

65942ee012dubbelcabine_citroen_jumper2