Volg ons op Twitter

Mercedes Benz

ASH Carrosserie levert dubbel cabines, separatiewanden en kopschotten voor de diverse Mercedes-Benz bedrijfswagens. ASH kan voor u de inbouw verzorgen en eventuele keuring bij de RDW voor een dubbel cabine. Wilt u meer informatie over een separatiewand of dubbele cabine voor uw voertuig neem dan contact op met ons bedrijf.

Mercedes Citan

6f2c197023mercedes_citanVoor Mercedes Citan  heeft ASH Carrosserie een tussenwand beschikbaar; zowel een volledige versie als een 3/4 versie die gemonteerd kan worden op het originele lage tussenschot.

Mercedes Vito / Viano

Voor de Mercedes Vito en Viano heeft ASH Carrosserie diverse tussenwanden en dubbelcabines beschikbaar. Voor de bedrijfswagens met verstelbare achterstoelen hebben bij een geschikte scheidingswand beschikbaar zodat uw bedrijfswagen voldoet aan de eisen van het grijs kenteken. Voor de standaard Mercedes Vito hebben wij een dubbel cabine beschikbaar met zitbank achter de voorstoelen.

51acdd9e13mercedes_viano_tussenwand 7048f507cdmercedes_vito_dubbelcabine

Mercedes Sprinter

Voor de Mercedes Spinter heeft ASH Carrossrie diverse soorten dubbel cabines en separatiewanden beschikaar.  De dubbel cabines kunnen geleverd worden voor diverse lengtes en dakhoogtes. Gordels optioneel leverbaar.

SONY DSC