Volg ons op Twitter

Grijs kenteken ombouw specialist

ASH Carrosserie is gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van grijs kenteken uitvoeringen van personenauto’s en het ontwikkelen van verhoogde daken en andere aanpassingen voor bestelwagens. ASH Carrosserie werkt voor fabrikanten, importeurs, dealerbedrijven en particulieren. U kunt bij ASH Carrosserie ook terrecht voor de ombouw van uw gebruikte personenauto naar grijs kenteken.

ASH Carrosserie kan het gehele traject verzorgen van grijskenteken ombouw tot de grijs kenteken goedkeuring bij de RDW. Ons bedrijf kan voor u een volledige typegoedkeuring verzorgen voor een grijs kentekenombouw of een individuele goedkeuring bij de RDW.

Op deze website kunt u alle grijs kenteken uitvoeringen terugvinden die ASH ontwikkelt en produceert. De modellen die ASH produceert voor fabrikanten en importeurs zijn verkrijgbaar bij uw dichtsbijzijnde dealer van het desbetreffende merk. De modellen die ASH in eigen beheer produceert zijn verkrijgbaar via ASH Carrossrie. Wilt u meer informatie over een bepaalde grijs kenteken uitvoering dan kunt u contact opnemen met ons bedrijf.

63ff56a347foto_ash_carrosserie_grijs_kenteken

Audi Q5 grijs kenteken
Bekijk product