Volg ons op Twitter

Wagenparkbeheer

Bij ons bent u aan het juiste adres!

De aanpassing en inrichting van bedrijfswagens vereist precisie. Het draait niet alleen om maatwerk, maar ook om veiligheid, efficiency en duurzaamheid. Stuk voor stuk zaken waar u als ondernemer niet op bezuinigt. Daarom kiezen steeds meer bedrijven voor de oplossingen van ASH Carrosserie. Met ruim twintig jaar ervaring zijn wij specialist in voertuigaanpassingen. Van bedrijfswageninrichting tot grijskentekenombouw en van interieuraanpassing tot innovatief mobiliteitsconcept.

GlassRack

De inrichting van uw huidige bedrijfswagen of wagenpark vraagt om een zorgvuldige planning. ASH Carrosserie gaat hierin uiterst flexibel te werk. Vanzelfsprekend hebben wij de capaciteit om in een mum van tijd tientallen wagens onder handen te nemen. Door onze planning af te stemmen op uw activiteiten doen wij er alles aan om de doorlooptijd voor u zo kort mogelijk te houden. Zo bespaart u veel kostbare tijd.

Direct bedrijfsklaar

U wilt uw nieuwe bedrijfswagens meteen bij uw dealer vandaan of direct vanuit de Rotterdamse of Antwerpse haven naar het beveiligde terrein van ASH Carrosserie in Middelharnis laten brengen? Dat is geen enkel probleem. Met onze fleetservice leveren wij onze klanten een totaalpakket. ASH verzorgt niet alleen de inrichting, we voeren ook alle andere werkzaamheden uit die gewenst zijn – van luchtvering tot interieuraanpassing. Bovendien zijn we uw vaste aanspreekpunt. Zodra de wagens bedrijfsklaar zijn, zorgen we vervolgens dat ze bij u of weer bij de dealer worden afgeleverd. Dankzij onze totaalaanpak van transport, opslag en productie heeft u geen omkijken naar de inrichting of ombouw van uw bedrijfswagen.

Totaalpakket

Als klant wilt u geen omkijken hebben naar de aanpassing van een voertuig. ASH Carrosserie levert daarom een totaalpakket. Samen inventariseren we uw wensen en vervolgens leveren we de wagen bedrijfsklaar bij u af. Zo weet u zeker dat alle werkzaamheden veilig en volgens afspraak zijn uitgevoerd. Dat is praktisch en geeft u bovendien een helder inzicht in de investering.

Persoonlijk contact!

Wilt u meer weten van onze fleetservice, dan kunt u contact opnemen met Roel Maas. U kunt Roel bereiken via 0187-661026, 06-41292705 of u kunt een e-mail sturen aan r.maas @ ashcarrosserie.nl

 

 c1f7e398b8ash_-_fleetservice