Sortimo Topsysteem

Het Sortimo TopSystem is een op maat in te stellen dakdrager systeem waarmee u volumineuze goederen zonder problemen kunt vervoeren op het dak van het voertuig. Het TopSystem bestaat uit een lichtgewicht constructie en garandeert een hoge laadcapaciteit met een laag gewicht.  

Brochures

Download hier de brochure met maatwerkoplossingen voor uw bedrijfswagen.

Sortimo Flexrack

Wanneer u gehaast bent, wordt de veiligheid dikwijls vergeten. FlexRack is ideaal om deze situatie te vermijden. De innovatieve rekken worden vervaardigd uit hoogwaardig vezelcomposietmateriaal. Hierdoor zijn ze niet alleen bijzonder licht, maar munten ze bovendien uit met een extreem hoge draagkracht van 120 kg. Het FlexRack systeem is een opklapbaar opbergsysteem voor het veilig vervoeren van pakketten.

Sortimo Workmo

WorkMo staat voor Work Mobility. Sortimo heeft een multifunctioneel systeem ontwikkeld, dat als werk-, transport- en opbergsysteem kan worden gebruikt. Sortimo WorkMo – het mobiele werkstation met een maximum aan flexibiliteit!

Sortimo Globelyst

Sortimo Globelyst zorgt voor orde in de wagen.  Deze productlijn heeft een enorm assortiment, waarmee er voor iedere vakman een oplossing ontworpen kan worden. Schuiflades, koffers, magazijnbakken, legborden, langmateriaalbakken, valkleppen, liftkleppen, werkbladen, vakkenrekken en honderden accessoires van sterk en lichtgewicht materiaal.  

Wordt uw bedrijfswagen ons volgende project?

Wij zorgen voor complete ontzorging en een oplossing op maat

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Kiest u voor ASH Carrosserie?
Dan kiest u voor:

Vakmanschap

Op basis van ons specialisme en ervaring kiest u bij ASH voor kwaliteit en vakmanschap.

Maatwerk

Wij ontwikkelen voor u de ideale oplossing op basis van uw wensen en behoeften.

Flexibiliteit

Bij ASH Carrosserie stellen wij ons flexibel op. Dit kunnen wij door onze ervaring.

Duurzaamheid

Buiten goed maatwerk, bieden wij u een duurzame oplossing voor uw wensen en behoeften.