Renault bedrijfswageninrichting

Deze Renault Trafic met Sortimo bedrijfswageninrichting is door ons afgeleverd aan PADMOS in Stellendam. Padmos is al meer dan 80 jaar een begrip in de scheepsbouwwereld. Voor het bouwen en onderhouden van alle soorten visserijschepen, werkschepen, rijksvaartuigen en binnenvaartschepen bent u bij PADMOS aan het juiste adres.

De Renault Trafic is voorzien van een doordachte Sortimo bedrijfswageninrichting. Omdat de monteurs de gereedschappen en onderdelen meenemen naar de werklocatie is er gekozen voor verschillende uitneembare koffers. Hierdoor zijn alle onderdelen en gereedschappen perfect georganiseerd en eenvoudig mee te nemen op een schip. Omdat rijcomfort belangrijk is, is er gekozen voor een optimale gewichtsverdeling. Dit resulteert in vloerlades voor een laag zwaartepunt en opbergkasten met koffers die boven de wielkasten geplaatst worden.

Heeft u zelf ideeën voor bedrijfswageninrichting in uw bedrijfswagen? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende prijsopgave.

Maar ook wanneer u nog zoekende bent naar de perfecte inrichting voor uw bedrijfswagen, kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. Samen met u kunnen we met ons 3D ontwerpprogramma een veilig en passende inrichting voor uw bedrijfswagen ontwerpen waarmee u ergonomisch en efficiënt kunt werken.

Bekijk eventueel hier de brochure met maatwerkoplossingen voor uw bedrijfswagen.

Relevante projecten

Toyota Hilux XC met hardtopkeyboard_arrow_right
Land Rover Defender 2021keyboard_arrow_right
VW Crafterkeyboard_arrow_right
Opel Vivaro elektrischkeyboard_arrow_right
Toyota ProAce Compact - sortimo achter
Toyota ProAce Compactkeyboard_arrow_right
bedrijfsbrandweer
Ford Ranger bedrijfsbrandweerkeyboard_arrow_right